Mogelijke render Nexus 6 drijft boven

· 2 reacties


Evan Blass lijkt het weer gedaan te hebben; hij heeft via @evleaks een afbeelding geüpload van wat lijkt op de Google Nexus 6. Eigenlijk was hij gepensioneerd maar voor dit mega-toestel lijkt hij een uitzondering te maken.

Wij vinden het niet erg, we smullen van plaatjes van nog niet aangekondigde telefoons. Op zich vertelt hij ons ook niets nieuws, het plaatje komt overeen met eerder opgedoken foto's en is consistent met eerdere informatie. Het enige wat we niet uit het plaatje kunnen halen is hoe groot het toestel is. Maar als je bedenkt dat de sluimerknop wel erg ver naar onderen is geplaatst dan geeft dat een redelijke indicatie.

Nexus 6 render @evleaks
De Nexus 6

Morgen moet het gebeuren, dan kondigt Google naar alle waarschijnlijkheid Android L aan met deze bijbehorende Nexus 6 telefoon. Het 5,9 inch grote monster mag dan de Nexus 5 met pensioen sturen. Ook zullen we vanaf morgen eindelijk weten hoe Android L officieel gaat heten. Lollipop? Lime Meringue Pie? Licorice? Of toch Lion? Ook verwachten we morgen de Nexus 9 tablet. Deze wordt door HTC gemaakt. Al zullen we tot morgen moeten wachten voordat het definitief is.

Bron: @evleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel