Witte iPhone uitgesteld tot 2011

· 1 reactie


De afgelopen dagen waren er geruchten over de snelle komst van een witte iPhone, die opdook in de Apple Store. Vandaag werd bevestigd dat deze variant van de iPhone 4 pas in de lente van 2011 zal uitkomen.

Sinds de release van de iPhone 4 is er sprake van een witte iPhone. Deze telefoon verkrijgt langzaam de status van de mythische eenhoorn. Eerder deze week doken er ineens beelden op van een witte iPhone in de Appstore. Het leek er dus even op dat het toestel binnen aanzienbare tijd beschikbaar zou komen. Vandaag werd dit gerucht echter stevig de kop ingedrukt. Apple-woordvoerster Trudy Muller bevestigde vandaag tegenover het persbureau Reuters dat de release van het witte toestel is uitgesteld tot de lente van 2011. Ze biedt de fans haar verontschuldigingen, maar gaat niet in op de oorzaken achter de vertraging.

Teaser
Zo moet hij eruit komen te zien

Geruchten

Veel techblogs gissen ondertussen naar de reden voor het voortdurende uitstelgedrag. Het schijnt dat de home-knop qua kleur maar niet wil matchen met de rest van de behuizing. Bovendien lijkt het erop dat Apple wat technische problemen heeft bij een aantal leveranciers in het Verre Oosten.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel