Problemen met iPhone 4 bereiken Wallstreet en mainstream media


Weken nadat het verhaal over de slechte ontvangst van de nieuwe iPhone op internet opdook, bereikt het nieuws nu in de mainstream media. Nadat het gerenommeerde Consumer Reports afraadde de iPhone 4 te kopen volgden de gebeurtenissen elkaar snel op.

Amerikaanse beurshandelaren begonnen direct na het negatieve koopadvies met het verkopen van hun Apple-aandelen. Het aandeel Apple verloor daardoor vijf procent, terwijl de NASDAQ, de index van technologiefondsen, twee procent won.

Grote kranten melden koersval

De koersval van het aandeel Apple, dat inmiddels een deel van het verlies weer goedgemaakt heeft, leidde tot een stortvloed van berichtgeving over de problemen met de iPhone. Persbureau Reuters kwam met een nieuwsbericht, en gevestigde kranten als de Washington Journal schreven over de problemen bij Apple.

Wanneer grijpt Apple in?

Nu de antenneproblemen van de iPhone 4 leiden tot een koersdaling en negatieve berichtgeving in de mainstream media komt het bedrijf steeds verder in het nauw. Vooralsnog ontkent Apple het probleem en weigert het consumenten tegemoet te komen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel