Specificaties Razer Phone op straat; 120Hz IGZO-scherm


Het Engelse blog 3G heeft per ongeluk vroegtijdig de specificaties van Razer's eerste telefoon online gezet. Daar valt te lezen dat het toestel beschikt over een groot IGZO-scherm met een verversingssnelheid van 120 hertz. Hoe hoger de verversingssnelheid hoe vloeiender de beelden bewegen.

Momenteel werken de meeste telefoons met scherm van 60Hz (of frames per second). Een scherm met 120Hz zou dus een dubbel zo vloeiend beeld moeten opleveren, vooral bij gamen is dat merkbaar en wenselijk. Volgens de specificatielijst maakt Razer verder gebruik van een 5,72 inch groot IGZO-scherm in haar allereerste telefoon. Op het gebied van geluid zit voorop een dubbele speaker met Dolby ATMOS-geluid dat THX-gecertificeerd is.

Razer Phone specificaties

Achterop is plaats gemaakt voor een dubbele camera van 13 en 12 megapixel. De ene camera is voorzien van een f/1.75 groothoeklens terwijl de zoomlens een aperture kent van f/2.6. De Razer Phone draait de nieuwste Qualcomm processor, de Snapdragon 835 met maar liefst 8 GB aan werkgeheugen. De batterij is met 4.000 mAh aan de royale kant. Alles aan deze opsomming schreeuwt dat de Razer Phone een echte gaming-telefoon gaat worden. Welke aanpassingen Razer gemaakt heeft aan Android en welke deals met game ontwikkelaars om dit te bewerkstelligen blijft nog even geheim. De onthulling van het toestel staat gepland voor 1 november. Hopelijk dan meer.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel