Razer plaatst teaser voor telefoononthulling


Razer plaatst teaser voor telefoononthulling

Vrijwel het hele jaar kijken we al uit naar een eigen mobiele telefoon van Razer. Dat vanwege de overname van Nextbit begin dit jaar. 1 november lijkt het dan echt te gaan gebeuren. Het bedrijf plaatst hiervoor zelf een teaser op Twitter.

Het bedrijf heeft een afbeelding geplaatst van iemand die een telefoon lijkt vast te houden. Een forse telefoon zo lijkt. Verder is er de tekst 'watch' te lezen. Ondanks dat dit ook om een verwijzing naar een horloge zou kunnen zijn vermoeden we toch echt een mobiele telefoon. En omdat het hier om Razer gaat denken we dat deze telefoon toch een soort gaming-apparaat wordt.

Nextbit

Het bedrijf dat Razer begin dit jaar overnam, Nextbit, produceerde telefoons die sterk van de cloud afhankelijk waren. In hoeverre Razer dit gaat overnemen is nog maar de vraag. Gezien de huidige markt en de hoeveelheid lekken voor een officiële aankondiging is het knap van Razer dat er nog zo weinig naar buiten is gekomen. Dat is ook een prestatie op zich. Mogelijk stoort Razer zich daar zelf ook aan want onlangs liet de CEO zich express met het toestel fotograferen. Veel meer informatie hebben we daar niet uitgekregen, alleen het groene Razer-logo achterop het toestel.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel