Evan Blass toont bovenste helft One Plus 5T


Eerder leek hij er niet in te geloven; het bestaan van de OnePlus 5T. Inmiddels lijkt hij te zijn overtuigd en plaatst hij zelfs een afbeelding van het randloze toestel. Maar dan wel alleen de bovenste helft.

De OnePlus 5T is een ietwat gekke. Het is namelijk nog niet zo lang geleden dat OnePlus de OnePlus 5 aankondigde en dat maakt een snelle opvolger niet erg logisch. Maar de OnePlus 5 is lastig verkrijgbaar vanwege opvallend lage voorraden. Dat zijn doorgaans aanwijzingen dat een fabrikant met een opvolger bezig is. Bovendien duiken steeds vaker geruchten op over een opvolger met een groter scherm, een scherm zonder randen. En nu ook @evleaks kiekjes plaatst beginnen we er steeds meer in te geloven.

OnePlus 5T via @evleaks
Never settle

OnePlus lijkt getuige deze afbeelding duidelijk aansluiting te vinden bij Samsung, LG, Apple en Huawei. Een telefoon met dunne schermranden boven en onderaan. Daar lijkt de OnePlus 5T zeker aan te voldoen. Het scherm zou volgens de geruchten dicht tegen de 6 inch aan liggen. Door deze vergroting verschuift de vingerafdrukscanner naar de achterkant. Daar vinden we ook een dubbele 20 megapixel camera. Natuurlijk is dit alles onbevestigd en raden we aan de officiële berichten van OnePlus af te wachten. Een persevent is nog niet aangekondigd maar dat zou de komende weken zomaar kunnen gebeuren.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel