Samsung Gear S2-horloge blijkt hit in Korea


De ronde Gear S2 van Samsung blijkt erg populair in thuisland Zuid-Korea zo blijkt. In tegenstelling tot hier ligt het horloge daar al in de winkel maar toch is hij lastig te krijgen. Vaak zijn winkels helemaal uitverkocht.

En daarmee verkoopt de Samsung Gear S2 twee keer zo snel als de allereerste Gear S. Samsung lijkt er dus goed aan te hebben gedaan om extra lang te sleutelen aan de bediening en software. Volgens diverse bronnen verkoopt Samsung in Korea tot 2.000 exemplaren per dag. Daarmee zal het de aantallen die Apple met de Apple Watch haalt niet evenaren maar het is een goed begin.

Samsung Gear S2

Wat ook goed nieuws is is dat de Gear S2 3G voor ongeveer de helft van alle verkopen verantwoordelijk is. Dat model beschikt over standalone netwerkconnectiviteit en is iets duurder. De reguliere S2 en de S2 Classic verdelen de rest van taart. Hier is het slimme horloge nog niet verkrijgbaar, dat zal vanaf 30 oktober gaan gebeuren. De eerste reviews van de S2 zijn positief, al kan het aanbod apps omhoog.

Via: Koreaherald.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel