Motorola en HTC bevestigen updates naar Android 5.0 Lollipop


Hou je vast voor de storm van update-nieuws de komende periode. Nadat Google een nieuwe Android-versie heeft vrijgegeven kunnen fabrikanten de komende tijd aan de slag met updates. Motorola en HTC kondigen alvast updates aan voor hun modellen.

We hebben het dan over de Motorola Moto X, de nieuwe Moto X, de Moto G, de nieuwe Moto G, de Moto G LTE en de Moto E. Vooral die laatste is misschien verrassend, het is de eenvoudigste in de Moto-reeks. Motorola was tot voor kort eigendom van Google dus dat vooral zij als eerste updates aankondigen is niet verrassend.

Motorola Android Lollipop

Ook HTC heeft al van zich laten horen. Zij willen in ieder geval de HTC One (M8) en One (M7) naar Lollipop updaten. HTC belooft klanten in de VS voor vlaggenschepen altijd binnen 90 dagen een Android-update nadat zij die van Google hebben ontvangen. Deze regel geldt weliswaar niet voor Nederland maar ga er maar vanuit dat de Lollipop-update ook hier naar toe komt. Google bracht samen met HTC de nieuwe Nexus 9 uit, dus geen wonder dat HTC bovenop de Google updates zit.


Prijsvergelijker Motorola new Moto X
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
White
€ 360,18 € 360,18   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola new Moto X


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel