Google maakt wederom melding van Galaxy S5 Play Edition


Dit blijft een beetje een mysterie; de Google Play Edition van de Samsung Galaxy S5. Samsung kondigde de S5 alweer een hele tijd geleden aan maar er kwam nooit een Play Edition van uit. Toch maakt Google er geregeld melding van. Nu weer.

Want op haar nieuwe Android Lollipop-pagina troffen we onderstaande afbeelding aan. En wie zien we daar? De Galaxy S5 maar dan met een stock versie van Android. Toch heeft Samsung nooit een Google Play Edition van de S5 aangekondigd. Moet dat dan nog gebeuren? Of heeft Google de memo dat dit nooit meer gaat gebeuren nooit gekregen? We zijn immers dichterbij de lancering van de Galaxy S6 dan bij de S5.

Samsung Galaxy S5 Google Play Edition
De Galaxy S5 Google Play Edition

De laatste keer dat we plaatjes van de Galaxy S5 Google Play Edition zagen dateren alweer van juli. En Google zelf maakte er eind april nog melding van op haar eigen website. En ondanks dat Samsung van de Galaxy S4 vlak na z'n lancering een Google Play-uitvoering van aankondigde gebeurde dat bij de Galaxy S5 tot nu toe nog niet. Misschien gaat het nog gebeuren, misschien is bovenstaande afbeelding een foutje. De tijd zal het leren.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel