Dit zou de Samsung Galaxy S5 Google Play Edition zijn


Nu Waylon alweer een tijdje gevonden is kan de zoektocht naar de Galaxy S5 Google Play Edition verder gaan. Bij @Evleaks dook weer een vers plaatje op die bovendiensterke gelijkenissen vertoont met de metalen Galaxy F.

Een Samsung Galaxy S5 maar dan zonder TouchWiz. Sommige mensen verlangen daar intens naar. We kunnen ons daar wel het een en ander bij voorstellen. TouchWiz is ook niet onze meest favoriete Android-schil, alhoewel het er de afgelopen jaren wel enorm op vooruit is gegaan. Los daarvan hadden wij een Google Play-uitvoering van de S5 inmiddels allang verwacht.

Samsung Galaxy S5 GPE

Even terug in de tijd; februari 2014. De gemiddelde temperatuur bedroeg 6,5 graden en we schreeuwden massaal onze Nederlandse sporters naar Olympisch goud. Samsung schreef ook geschiedenis en bracht de Galaxy S5 uit. Meestal worden Google Edition Play-varianten niet lang daarna aangekondigd maar niet bij de S5. Die bleef tot op heden uit. Het patroon op de S5 lijkt trouwens sterk op die van de eerder uitgelekte metalen Galaxy F. Mogelijk worden beiden gelijktijdig aangekondigd, mogelijk ook niet. Wachten dus. Erg lang wachten.

Bron: Evleaks.at


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel