Motorola Moto G LTE


Motorola Moto G LTE (XT1039)
Moto rola Moto G LTE voorkant schuin rechterzijkant
Moto rola Moto G LTE linkerzijkant
Moto rola Moto G LTE achterkant schuin
Moto rola Moto G LTE achterkant
Moto rola Moto G LTE rechterzijkant
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarWitZwart
Schermformaat
4,5 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten Motorola Moto G LTE

  • Prima prijs/kwaliteit-verhouding
  • Snelle Android-updates
  • Heeft een ingebouwde FM-radio
  • Pure Android-ervaring

Minpunten Motorola Moto G LTE

  • Batterij is ingebouwd en niet zelf te verwisselen

Prijsvergelijker Motorola Moto G LTE
Maandelijks Eenmalig Looptijd Minuten Data    
Ben € 13,50 € 0,00 24 mnd 100 500 MB   Bekijk
Telfort € 18,50 € 0,00 24 mnd 150 500 MB   Bekijk
Vodafone € 20,00 € 0,00 24 mnd 150 1000 MB 4G Bekijk
KPN € 27,50 € 0,00 24 mnd 150 1000 MB 4G Bekijk
T-Mobile € 23,00 € 23,00 24 mnd 120 1000 MB   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Motorola Moto G LTE met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Motorola Moto G LTE in het kort

De Motorola Moto G LTE is gebaseerd op de originele Moto G maar dan voorzien van 4G en een geheugenkaartslot. Een belangrijk en zeer welkom verschil met de toch al geweldige Moto G.

Nu met 4G

Motorola bracht een ware prijsoorlog op gang met de introductie van de eerste Moto G. Een toestel dat enorm veel waar voor z'n geld bood. Enig nadeel leek het ontbreken van 4G-ondersteuning en ook was het niet mogelijk om een aparte geheugenkaart toe te voegen. Hierdoor zat je vast aan een limiet van 'slechts' 8 GB. Deze twee belangrijke aspecten heeft Motorola bij de Moto G LTE opgelost. Je kunt dus onderweg lekker snel internetten en ook de geheugenlimit is verdwenen.

Belangrijkste Motorola Moto G LTE specificaties

  • 4.5 inch AMOLED beeldscherm met stevig Gorilla Glass
  • 5-megapixelcamera aan de achterkant inclusief HD video-opname
  • Quadcore-processor (Snapdragon 400) op 1,2 GHz bijgestaan door 1 GB RAM-werkgeheugen
  • Razendsnel mobiel 4G-internet
  • 8GB aan ingebouwde opslagruimte maar uitbreidbaar met microSD-geheugen

Snelle Android-updates

Een belangrijk voordeel wat Motorola-telefoons op telefoons van de concurrentie hebben is dat nieuwe Android-versies extra snel beschikbaar komen. Deze Moto G LTE ontspringt die dans gelukkig niet en dat betekent dat je als één van de eersten op een Android-update kunt rekenen. Bovendien past Motorola nagenoeg geen schil bovenop Android toe waardoor je de pure Android-ervaring krijgt zoals Google deze bedoeld heeft. Zint je dat echter niet dan kun je dankzij de openheid van Android dat helemaal naar eigen wens aanpassen. Wel de voordelen, niet de nadelen dus.

Moto rola Moto G LTE voorkant schuin rechterzijkant

Veelzijdig en persoonlijk

Je zou het haast niet zeggen maar ondanks z'n relatief lage verkoopprijs krijg je toch een behoorlijk uitgebreid toestel. Zo beschikt de Motorola Moto G LTE over een 4,5 inch HD-scherm, een quad-core processor, een batterij die de hele dag meegaat, en een snelle camera die video in HD kan opnemen. En ook de buitenkant van de Moto G LTE is veelzijdig. Zo kun je de achterkant verwisselen voor een nieuwe kleur en zijn er ook speciale accessoires verkrijgbaar met ingebouwde beschermklep.

Motorola Moto G LTE prijzen

De Moto G LTE is verkrijgbaar bij diverse providers maar is ook los te koop. Zo heb je al voor € 150 een exemplaar in huis. Je hebt dus alweer flink wat geld bespaard in vergelijking met toen hij voor het eerst verkrijgbaar was. Je betaalde eerst namelijk nog een flinke 197 euro voor een los toestel. Naast in de losse verkoop kun je er ook voor kiezen om hem in combinatie met abonnement af te sluiten. Vanaf € 9 per maand heb je bijvoorbeeld al een gratis Motorola Moto G LTE. Die prijs geldt wel voor een 2-jarig abonnement. Ga je liever voor een eenjarig contract klik dan door naar deze abonnementspagina. Daar kun je in het zoekscherm links bovenaan zoeken op de abonnementsduur. Op diezelfde pagina kun je ook abonnementen zoeken met een bepaald aantal sms’jes, belminuten en natuurlijk MB’s. Tevens vind je er zoekfilters waaronder de 4G-snelheid en maximaal maandbedrag. De Motorola Moto G LTE is te krijgen in 2 verschillende kleuren, te weten: wit (White) en zwart (Black). Er is alleen een versie met 8 GB aan intern opslaggeheugen verkrijgbaar. Mocht dat te weinig zijn dan kun je zelf altijd nog een MicroSDHC-geheugenkaart plaatsen.


Concurrenten van de Motorola Moto G LTE

Vergelijk de Motorola Moto G LTE met deze producten


Praat mee over de Motorola Moto G LTE