Huawei Mate 10 Pro krijgt draadloze pen accessoire


Evan Blass heeft een afbeelding via Twitter gepubliceerd van de vermeende Huawei Mate 10 Pro. Interessant daaraan is dat er een aparte pen te zien is. Het lijkt er op geschreven tekst draadloos verstuurd wordt naar de telefoon.

De getoonde pen doet denken aan de Wacom Smartpads waarbij je via een 'normale' pen schrijft of tekent op echt papier maar ook digitaal naar een smartphone verstuurt. Zo heb je je aantekeningen ook altijd nog digitaal bij de hand. Of de pen die bij de Huawei Mate 10 Pro hoort ook van Wacom is is nog maar de vraag. Zij zijn wel hofleverancier van vele fabrikanten die werken met een styluspen.

Huawei Mate 10 Pro Pen

De aankondiging van de Huawei Mate 10 Pro staat samen met die van de Mate 10 gepland voor maandag 16 oktober in München. Het goedkopere broertje daarvan, de Mate 10 Lite, verscheen van de week eerder al in de winkel. Duidelijk aan de Mate 10 Pro is in ieder geval dat hij over een dubbele hoofdcamera beschikt met vingerafdrukscanner achterop en groot 18:9-scherm met minimale schermranden. Vermoedelijk zal Huawei zelf de processor-leverancier zijn met een high-end Kirin-processor. We horen daar ongetwijfeld de 16e meer over. Dan weten we ook of deze pen-accessoire standaard meegeleverd zal worden of dat hij apart aan moet worden geschaft.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel