Bewegende render toont Nokia 9 met dubbele camera


OnLeaks heeft een video gepubliceerd van de Nokia 9. Zoals wel eerder hebben ze de fabriekstekeningen gebruikt om deze render te maken. En we zien meteen een aantal opvallende kenmerken.

Allereerst ontbreekt een audio-jack om je eigen koptelefoon aan te sluiten. Na Apple, HTC, Motorola en Google laat Nokia dus ook audiofielen in de steek. Ook zien we een dubbele camera achterop die verticaal geplaatst is. Dit is niet de eerste Nokia met dubbele camera. Ook de Nokia 8 beschikt er over. De module op de Nokia 9 steekt echter flink meer uit.

We zien verder wat lijkt op een glazen behuizing met metalen frame. De zijkanten lijken afgerond, onduidelijk is nog of het scherm dat ook is. Volgens geruchten meet het scherm 5,5 inch en draait het een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De Nokia 9 wordt de eerste Android met een OLED-scherm. Drijvende kracht van het toestel is een Snapdragon 835-processor van Qualcomm. Aangezien dat momenteel het meest krachtigste exemplaar in het assortiment is mogen we de Nokia 9 oprecht een vlaggenschip noemen. We hebben nog geen exact tijdschema over de lancering van de 9, al is begin 2018 een voorzichtige schatting.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel