Foto’s van Microsoft Lumia 950 XL verschenen


Renders van de Lumia 950 en 950 XL hebben we intussen genoeg maar foto's zijn tot dusver schaars. Vanaf morgen zal daar verandering in komen wanneer Microsoft het toestel samen met nog enkele anderen aan zal kondigen.

En daarom is het bijzonder dat we nu al kunnen kijken naar hoge resolutie foto's van de Lumia 950 XL. Het 5,7 inch grote Windows 10-toestel zal het absolute vlaggenschip worden en kent high-end specificaties. Te denken valt aan een Quad HD-beeldscherm, Snapdragon 810-processor en iris-identificatie. Ook een 3.340 mAh grote en verwisselbare batterij zal van de partij zijn.

Microsoft Lumia 950 XLMicrosoft Lumia 950 XL

Achterop zit een 20 megapixel PureView-camera met Zeiss-lens zitten en die wordt begeleid door niet minder dan 3 LED-flitsers. Mogelijk hebben die verschillende kleuren om natuurgetrouwere opnames te krijgen. Wat aan de voorzijde opvalt zijn de grote schermranden. Dit dus ons vermoeden dat de Microsoft Lumia 950 XL geen kleine telefoon gaat worden, vooral omdat het scherm al met 5,7 inch aan de grote kant is. Links en rechts van het scherm zit nog zoveel ruimte dat het toestel groter wordt dan strikt noodzakelijk is. De screen-to-body ratio zal dus niet hoog uitvallen. Ook is een icoontje zichtbaar die wijst op de aanwezigheid van Dual SIM. Mogelijk zal dat een aparte uitvoering worden. Microsoft kondigt de Lumia 950 XL samen met de Lumia 950 en mogelijk de Lumia 550 morgen aan tijdens een speciaal event.

Bron: @Windows10Lover


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel