Voorverkoop iPhone 4S in Nederland van start


Vandaag begint officieel de voorverkoop van de nieuwe iPhone 4S in ons land. iPhones zijn doorgaans niet goedkoop dus somt NieuweMobiel.NL de beste en voordeligste aanbiedingen voor je op.

Zoals gezegd is een iPhone niet goedkoop. Je bent opgeteld het voordeligst uit met een los toestel en een simonly-abonnement. Wie daarvoor het geld niet direct beschikbaar heeft en het toestel wél direct wil hebben is een abonnement de beste oplossing. Wij sommen alvast enkele op.

* Bekijk alle iPhone 4S aanbiedingen

We hebben in bovenstaande voorbeelden alleen de 16 GB-uitvoering gebruikt. Zoals bekend is de iPhone 4S in uitvoeringen beschikbaar van 16, 32 en 64 GB. Net als bij z'n voorganger is de iPhone in het wit en zwart verkrijgbaar. Wil je hem per se los bestellen, dan kan dat al vanaf € 649.

Je zult overigens nog wel tot 28 oktober moeten wachten voordat je kunt beschikken over je geliefde en gewilde iPhone, pas vanaf die datum is het toestel daadwerkelijk leverbaar. Wie nu dus bestelt is er volgende week als eerste bij.

iPhone 4 8 GB

Naast de iPhone 4S is het ook mogelijk de 'oude' maar nog steeds populaire iPhone 4 te bestellen. Deze is nu ook in een 8 GB-uitvoering verkrijgbaar. Het toestel is simlock-vrij waardoor je na het verlopen van je abonnement elke willekeurige simkaart kunt gebruiken. In de tussentijd vertel je al je vrienden gewoon dat je een iPhone 4S hebt, niemand die het verschil ziet.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel