Sony Ericsson brengt alle Android-toestellen uit 2011 naar Android 4.0


Goed nieuws voor eigenaren van een toestel van Sony Ericsson uit 2011. De Japans/Zweedse fabrikant beloofde op de Nederlandse facebook website dat er een update komt voor alle toestellen uit 2011 naar Android Ice Cream Sandwich.

Enkele van de toestellen die een update krijgen zijn de Sony Ericsson Xperia arc, arc s, neo, ray, pro, active, mini, mini pro en Play. Daarmee is Sony Ericsson de eerste fabrikant die duidelijkheid gaf over eventuele updates. Eerder kwam HTC met een verklaring, waarin alleen werd gezegd dat de fabrikant z’n best zou doen. Echte beloftes stond niet in het statement van de Taiwanese fabrikant. Sony Ericsson noemde geen datum waarop de update beschikbaar zou zijn.

2011243 arcs

Android 4.0 Ice Cream Sandwich werd deze week gepresenteerd. Deze nieuwe versie van Android verenigt de smartphone- en tabletversie van het OS. Daarbij is een groot deel van het ontwerp van Android Honeycomb overgenomen, en naar de smartphone gebracht. Andere vernieuwingen in het OS zijn een nieuw lockscreen en de mogelijkheid om met behulp van gezichtsherkenning je toestel te beveiligen.

Bron: Facebook.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel