Sony Ericsson Xperia pro

8,6 / 10 op basis van 4 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Sony Ericsson Xperia pro (MK16i)
xperia pro voorkant h geopend zwart
xperia pro achterkant v zwart
xperia pro zwart
xperia pro zilver
xperia pro voorkant 40 v zwart 3

Vergelijkbaar met de Ericsson Xperia pro en wel verkrijgbaar  Reviews over de Sony Ericsson Xperia pro

  8,6
  4 reviews
  5 sterren
  1 review
  4 sterren
  2 reviews
  3 sterren
  0 reviews
  2 sterren
  0 reviews
  1 ster
  0 reviews
  € 50 verdienen?

  Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


  Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

  Maximaal 5 plus- en/of minpunten


  “Sony Ericsson Xperia pro review”

  ·

  • Bouwkwaliteit
  • Toetsenbord
  • e-mail
  • Uiterlijk
  • Beeldscherm

  Sony Ericsson Xperia pro review: sony Ericsson Xperia pro review Soms moeten we erg lang wachten tot een telefoon verkrijgbaar wordt terwijl deze al lang officieel is aangekondigd. Meestal komt dat omdat we overgeleverd zijn aan de nukken van een fabrikant. In zeldzame gevallen gooit moeder natuur roet in het eten. Dat is het geval met de Sony Ericsson Xperia Pro. Dit toestel werd begin dit jaar al aangekondigd op het Mobile World Congress, maar door de nasleep van de tsunami in Japan moest Sony Ericsson de levering voor langere tijd uitstellen. Inmiddels begint het toestel bij verschillende leveranciers langzaamaan op te duiken en hebben wij de kans om hem te testen.


  ·

  Heel gelukkig met dit toestel. Heel fijn om een smartphone met toetsenbord te hebben! Dit is op dit moment het beste op de markt in deze categorie.

  0 0

  ·

  Een 1Ghz android telefoon met slide-out qwerty voor zo weinig los is een fantastische aanbieding. Het toetsenbord is een van de voornaamste pluspunten van dit toestel, voor mensen die veel berichten sturen of lappen tekst willen typen is dit echt een uitkomst. Het is in vergelijking met de meeste andere beschikbare toetsenborden ook zeker een van de beste. Qua vormgeving is het ook een mooi toestel, met als enige serieuze minpunt dat er aan de voorkant van het toestel nogal wat onbenutte ruimte over is. Het scherm had met andere woorden wel iets groter gemogen. Tweede grote pluspunt is de diepe facebookintegratie, waarbij, mocht je dit willen, al je facebook events, verjaardagen etc. in een keer in je google calendar geimporteerd worden. Ook de updates van je vrienden komen in beeld als je hun contactgegevens opzoekt, dus je weet precies de laatste nieuwtjes voor je hen belt. De batterijduur is ook opvallend goed, in mijn ervaring haal ik er net twee dagen mee, maar dan heb ik wel de backlight van het scherm uit (is ook niet nodig, misschien in de zomer weer). Het toestel is in vergelijking met de galaxy s2 die ik eerder had wel wat trager, niet verschrikkelijk, maar je moet af en toe een beetje lag voor lief nemen. Verder is de camera voor foto's echt onder de maat, video's zijn echter prima. Ondanks de minpunten, en zeker met de huidige prijzen een toestel om heel blij van te worden.

  0 0

  Alle Sony Ericsson Xperia pro reviews


  Beknopte specificaties van de Sony Ericsson Xperia pro

  Afmetingen 120 x 57 x 13,7 mm
  Gewicht 142 gram
  Artikelcode MK16i
  EAN codes 7311271325024, 7311271325000, 7311271324805, 7311271324799, 7311271324782
  Platform
  Android 2.3 (Gingerbread)
  Beeldscherm
  Kleurenbeeldscherm 3.7 inch, TFT
  Hardware
  Camera 8.1 MP
  Processor 1 GHz, Qualcomm MSM
  Selfiecamera
  Geheugen
  Intern geheugen 320 MB (Opslaggeheugen)
  Voeding
  Batterij 1500 mAh, verwisselbaar
  Gegevensnetwerk
  4G (LTE)

  Alle Sony Ericsson Xperia pro specificaties


  Vragen en antwoorden over de Sony pro