HTC reageert op introductie nieuwe Android-versie

· 5 reacties


In een kort statement heeft de Taiwanese fabrikant HTC gereageerd op de introductie van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Het bedrijf neemt een voorschot op vragen over eventuele updates.

HTC houdt het diplomatiek. Een medewerker van het bedrijf schrijft: “ We zijn enthousiast over de nieuwste update voor Android, Ice Cream Sandwich, en bepalen nu onze upgradeplanne. Ons doel voor Android updates is om elke klant een betere gebruikerservaring te geven, wat betekent dat we voor elke telefoon de hardware, HTC Sense-ervaring en de Android-kernel proberen te balanceren. Ons doel is om zoveel mogelijk toestellen te upgraden, maar het behoud van prestaties en bruikbaarheid van elke telefoon staat voorop. Stay tuned voor meer updates over update plannen voor specifieke toestellen.”

2011256 htc sensation xe beats
Komt Ice Cream Sandwich naar de Sensation XE?

Met andere woorden: HTC doet z’n best, maar ga er niet te snel vanuit dat je een update krijgt. Vooral voor oudere toestellen met minder krachtige hardware is de kans waarschijnlijk kleiner. oogle zegt dat toestellen die Android Gingerbread kunnen draaien ook de nieuwe Android-versie aankunnen. HTC zal daarnaast ook de eigen Android-skin in Ice Cream Sandwich in willen bouwen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel