Persfoto’s Nokia 800 Sea Ray gelekt

· 4 reacties


De Nokia Sea Ray is misschien wel het meest gelekte Windows Phone-toestel van Nokia. Nu is een persafbeelding van het toestel naar buitengekomen. Daarop is duidelijk de gelijkenis met de Nokia N9 te zien.

Wie de Sea Ray, die zeer waarschijnlijk als Nokia 800 op de markt komt, naast de persafbeelding van de N9 legt, ziet dat er weinig aan het toestel veranderd is. Onder het scherm zijn de drie door Microsoft verplichtgestelde knoppen te vinden, waardoor het scherm iets kleiner lijkt te zijn geworden. en er is een extra knop toegevoegd aan de zijkant van het toestel, zeer waarschijnlijk een speciale camera-knop.

800
Nokia 800 (hierboven) en N9. Zoek de tien verschillen.
N9

Nokia houdt op 26 en 27 oktober het Nokia World-event in Londen. Naar verwachting wordt de Nokia 800 dan officieel gepresenteerd, samen met een paar andere Windows Phone-toestellen. Microsoft en Nokia sloten aan het begin van 2011 een deal om nieuwe topmodellen van het Finse merk uit te rusten met het mobiele besturingssysteem van Microsoft. Nokia topman Stephen Elop werkte bij Microsoft voordat hij naar Finland kwam.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel