"Windows Phone Mango-toestellen op Nokia World"


Nokia presenteert mogelijk Windows Phone-smartphones op het Nokia World event dat dit jaar op 26 en 27 oktober wordt gehouden in Londen. Een drietal toestellen maakt goede kans om in de schijnwerpers te komen.

Het gaat om de volgende kanshebbers:

Nokia Ace

Op de eerste plaats is er de Nokia Ace, een apparaatje waar al de nodige specs van bekend zijn. Het toestel heeft een 4,3-inch Amoled scherm, 1,4 GHz processor, 16 GB opslag en 8 megapixel camera. Verder ondersteunt de Ace 3.5G HSPA+ en bezit het een 1800 mAh batterij.

Sea Ray
De Nokia Sea Ray

Nokia Sea Ray

De Nokia Sea Ray is de afgelopen maanden al menigmaal in de pers verschenen. Ook dit toestel zal worden uitgerust met een Clearblack Amoled scherm. Hij is echter kleiner dan die van de Ace, namelijk 3,7-inch. Ook de batterijkracht is met 1540 mAh lager. Wel zal dit toestel, net als de Ace, uitgerust zijn met dezelfde 1,4 GHz processor, 16 GB opslag en 8-megapixel camera.

Nokia Sabre

En dan is er nog de Nokia Sabre, de minst zware van de drie. De Sabre heeft volgens de geruchten een 3,7-inch LCD-scherm, 5-megapixel camera en 8GB aan opslag. Ook dit toestel zal een 1,4 Ghz processor hebben. De gebruiker kan verder naar wens de achterzijde van het toestel vervangen, zodat je tot op zekere hoogte een eigen ontwerp kan maken.

Zeer zeker zal één van deze WP7-toestellen op het congres verschijnen. Of we ze ook allemaal te zien krijgen is echter nog maar de vraag. Dat zullen we pas eind oktober weten.

Bron: Socialbarrel.com



Praat mee over dit artikel