Laatste moment Nokia World-geruchten: high-end Nokia 900

· 1 reactie


Morgenvroeg start Nokia World waar Nokia het startschot geeft voor haar Windows Phone-avontuur. Informatie over een tweetal Windows Phone-modellen was al bekend, maar daar kunnen we nu ook een high-end exemplaar aan toevoegen.

Het wordt alles of niets en het is het Finse merk er daarom alles aan gelegen deze gedurfde en gewaagde strategie tot een succes te brengen. Daarom is het niet verwonderlijk dat we naast de mainstream 800 Sea Ray en de mid-end 710 Sabre ook een high-end topmodel mogen verwachten. Deze stond voorheen nog bekend als de Nokia Ace, maar we hebben nu ook een typenummer, specificaties en zelfs foto's.

Nokia 900 Ace Windows Phone

Het gaat naar verluidt om de Nokia 900; een 4.3 inch ClearBlack AMOLED toestel met 1.4 GHz Snapdragon-processor (single core), 8 megapixel Carl Zeiss camera, Bluetooth 4.0 en NFC . Het zou voor het eerst zijn dat Nokia een toestel maakt met een beeldschermdiagonaal groter dan 4 inch. Nokia lijkt hiermee aan te geven dat het alles op alles zet om het Windows Phone-avontuur tot een succes te maken.

Lumia

En nu het aantal uren naar Nokia World toe slinkt, duikt steeds vaker de naam 'Lumia' op. Zowel de 800 en de 710 Sabre worden met de naam Lumia weergegeven. Het begint er steeds meer op te lijken dat Lumia de serienaam wordt waarmee Nokia de Windows Phone-reeks extra mee wil aanduiden.

Bron: TheNokiaBlog.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel