Rode Nokia 800 gespot

· 1 reactie


En dag voor de Nokia World in London duiken nieuwe foto’s op van de Nokia 800, een toestel dat naar verluidt op dit evenement gepresenteerd zal worden. Deze keer is dit Windows Phone-toestel te zien in het rood.

De foto’s komen tegelijk met verhalen van Duitse operators die bij monde van hun topmannen in Businessweek laten weten dat ze zeer enthousiast zijn over de Windows Phone-reeks. Hoewel van zakenlieden in deze positie niet te verwachten is dat ze een merk als Nokia publieke afbranden, kan de positieve feedback van fabrikanten van groot belang zijn voor Nokia. De ingrijpende strategie-wijziging van het Finse bedrijf maakt de presentatie van de eerste Windows Phone-toestellen.

N800

Microsoft en Nokia sloten in de eerste maanden van dit jaar een deal om toekomstige topmodellen van Nokia met Windows Phone uit te rusten. Microsoft bouwde dit mobiele besturingssysteem ‘from scratch’, toen bleek dat Windows Mobile de concurrentie met Android en iOS niet aan kon. Windows Phone 7 werd in 2010 gepresenteerd.

Bron: Phonearena.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel