Palm Pre krijgt toetsenbordloze opvolger; Mansion


Dat we Palm-fan zijn mag inmiddels wel bekend zijn. Vandaar dat we al het Palm nieuws aangrijpen om je er mee lastig te vallen. Zo is er vandaag wederom nieuws over het nieuwe Palm/HP toestel codenaam Mansion.

Volgens de geruchten zal dit inderdaad een full touch telefoon zijn, zoals al eerder werd gesuggereerd. Interessant in de hoge resolutie van dit nieuwe toestel; 800 x 480 pixels. De Palm Pre had nog een resolutie van 320 x 480 pixels en de Pixi 320 bij 400 pixels. Een flinke verbetering dus. Helaas is nog niet bekend wat het schermdiagonaal is.

Palm Mansion Full Touch
Onze render van de mogelijke Palm Mansion

Dan nog iets over de naam van dit nieuwe Palm/HP toestel; Mansion. Het gaat hier wellicht om de cryptische 'P102' die vorige week opdook in de Duitse TÜV Rheinland database. De naam 'Mansion' is overigens zeer aannemelijk omdat de originele Pre de codenaam 'Castle' droeg.

Opvolger

We wachten al geruime tijd op een waardige opvolger van de Pre. Zeker nadat Palm in handen kwam van computerbouwer HP. Nu ook webOS 2.0 productie nadert is het hoogtijd voor een toestel. Wij verwachten deze zelf echter pas in Q1 volgend jaar, met een aankondiging tijdens het jaarlijkse CES begin 2011 in Las Vegas.

Bron: Precentral.net


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel