HTC Merge: QWERTY Slider met groot scherm

· 1 reactie


HTC Timmert behoorlijk aan de weg met veel nieuwe toestellen, zowel met Windows Phone 7 als Android. Nu zijn er foto's opgedoken van de HTC Merge, die ook bekend staat als Lexicon.

Hoewel het toestel aanvankelijk gemaakt zal worden voor de Amerikaanse markt, lijkt het ons een prima aanvulling op het Nederlandse aanbod. De telefoon ondersteunt zowel GSM- als CDMA-netwerken, waardoor de Merge bijna overal te gebruiken zal zijn, en dus het predikaat 'global phone mee krijgt.

Merge 2Merge htc

Volledig toetsenbord

De Merge heeft een 3.7 scherm én een uitschuifbaar volledig QWERTY-toetsenbord. Het toestel lijkt daarmee sterk op de al aangekondigde HTC Desire Z. Het toestel is uitgerust met een 800 Mhz processor, en zal naar verwachting vanaf eind dit jaar in de Verenigde Staten te krijgen zijn. Een video met een Benchmark laat zien dat de processor tot behoorlijk prestaties in staat is:

Bing

Opvallend aan de Merge is dat het toestel standaard geleverd wordt met de diensten van Microsofts zoekmachine Bing. De functionaliteit van Google is eventueel terug te plaatsen, maar zal niet standaard meegeleverd worden.

Bron: Unwiredview


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel