Nieuwe webOS modellen opgedoken


Als we de jongens van TÜV Rheinland mogen geloven staan de volgende webOS modellen al klaar. En er is genoeg reden om deze jongens te geloven; het waren zij die voor het eerst melding maakten van de Palm Pre Plus en Pixi Plus.

Vooralsnog hebben de twee nieuwe webOS modellen de nietsbetekenende namen P102UNA en P102EWW. Nog niet overtuigd dat dit nieuwe toestellen zijn? De Pre Plus heet bij Palm intern de P101UNA en P101EWW (GSM en CDMA uitvoering). De Pixi Plus heet overigens P121UNA en P121EWW.

Palm P102UNA P102EWW

Helaas hebben we vooralsnog niet veel meer dan een naam voor je. En uit die naam kunnen we helaas weinig afleiden. Behalve dan dat de opgedoken P102 niet veel lijkt te verschillen met de P101 van de huidige Pre Pixi. Wellicht gaat het hier om een kleine update? Wellicht is de P102 nog door Palm aangemeld als product en heeft HP dit product gecancelled? Allemaal vragen waar we hopelijk binnenkort antwoord op gaan krijgen.

webOS 2.0

De Palm-divisie van HP is daarnaast flink bezig met de nieuwste grote update van het webOS-platform. Er lekken continue schermafbeeldingen uit van webOS 2.0. Het gaat hier overigens om een evolutionaire update en geen revolutionaire. Het platform blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en beschikt over een moderne look. Het wordt daarom ook gezien als gevaarlijke concurrent van iOS en Android alleen is door het ontbreken van geschikte toestellen er nog niet veel van gekomen. HP is daar wel druk mee bezig, naast mobiele telefoons wordt onder andere een tablet verwacht.

Via: Engadget.com, NieuweTablet.NL


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel