T-Mobile verliest exclusiviteit iPhone


KPN en Vodafone beginnen binnenkort met de levering van de iPhone 4 van Apple. De exclusiviteitsdeal tussen het computerbedrijf en T-Mobile Nederland loopt na twee-en-een-half jaar af.

KPN is van plan de iPhone 4 en de 3GS op de markt via de merken Hi, Telfort en KPN. Over het aanbod van Vodafone is nog niets bekend.

Slechte ontvangst

Het eind van het verbond tussen T-Mobile en Apple betekent dat iPhone-bezitter meer keuzevrijheid krijgen. T-Mobile werd recent geplaagd door netwerkproblemen, waardoor de internetverbinding op de iPhone slecht of niet werkte. De provider verdubbelde naar eigen zeggen de netwerkkwaliteit. Er komen echter nog altijd meldingen van slechte ontvangst binnen op twitter. De vermeende slechte netwerkkwaliteit was voor sommigen een belemmering om een iPhone te nemen.

KPN lijkt niet van plan te zijn een onbeperkt data-abonnement bij de iPhone te leveren. T-Mobile doet dat wel, en vertelde bij de lancering van de iPhone 4 niet van plan te zijn daar verandering in te brengen. Wie wel wat ziet in een iPhone met een KPN-abonnement kan zich op de site van KPN inschrijven voor de maillinglist waarmee potentiële klanten op de hoogte gehouden worden. Inschrijven bij Vodafone kan hier


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel