Apple lost oplaadproblemen iPhone XS op met iOS 12.0.1


Apple heeft een update van iOS uitgebracht waarmee de problemen waar sommige gebruikers van een iPhone XS mee te kampen hadden opgelost zijn. Zij konden alleen opladen wanneer het scherm actief was. iOS 12.0.1 is nu te downloaden en lost deze en andere problemen op.

Naast het vervelende oplaadprobleem voor sommige exemplaren van de iPhone XS en XS Max lost Apple ook nog tal van andere problemen op met iOS 12.0.1. In de beschrijving die Apple meelevert sommen ze de volgende zaken op;

  • Oplossing voor een probleem waarbij iPhone XS-apparaten opnieuw verbinding maakten met een wifinetwerk van 2,4 GHz in plaats van 5 GHz.
  • De oorspronkelijke positie van de '.?123'-toets op het iPad-toetsenbord is hersteld.
  • Oplossing voor een probleem waarbij er in sommige video-apps geen ondertiteling werd weergegeven.
  • Oplossing voor een probleem waarbij Bluetooth soms niet beschikbaar was.
iOS 12
Enkele nieuwe functies van iOS 12

Apple's iOS 12.0.1 rolt voor wie automatische updates aan heeft staan vanzelf binnen en anders is hij handmatig te downloaden via de app Instellingen onder Algemeen > Software-update. iOS 12 zelf verscheen 17 september en bevat gegroepeerde notificaties, meer snelheid, Siri shortcuts en digitale bewustwording. Onlangs nog werd bekend dat iOS 12 al na 12 dagen op de helft van alle actieve iOS-apparaten geïnstalleerd staat. Daarmee verslaat het iOS 11 die er nog een maand over deed om dit percentage te halen. Toch leken gebruikers na het uitkomen eerst de kat uit boom te kijken; het aantal updaters bleef vooral de eerste dagen sterk achter bij wat we van iOS gewend zijn.


Prijsvergelijker Apple iPhone XS
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
64 GB Silver Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone XS


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel