OnePlus bevestigt: OnePlus 6T komt 30 oktober (update)


Hou maar op met speculeren; de OnePlus 6T komt 30 augustus. Dat zegt OnePlus zelf via een persbericht. Het nieuwe model krijgt een druppelvormige notch en een vingerafdrukscanner in het scherm. Er is niet alleen vooruitgang, zo schijnt bij de OnePus 6T een reguliere koptelefooningang te missen.

OnePlus kondigt de OnePlus 6T op 30 oktober om 16:00 uur tijdens een speciaal event in New York aan. Het toestel volgt de OnePlus 6 aan die op moment van schrijven nog geen half jaar oud is. Erg veel verschil zit er tussen beide dan ook niet los van wat cosmetische wijzigingen. De grootste verschillen zijn het drastisch verkleinen van de notch bovenin het scherm, het integreren van de vingerafdrukscanner achter het scherm en het verdwijnen van de audio-jack. Dat laatste komt OnePlus op veel kritiek te staan. Het gebruikt in uitingen altijd "Never Settle" en de telefoons werden altijd geprezen als compromisloos. Daar lijkt nu verandering in te komen.

OnePlus 6T
De vermeende OnePlus 6T

Overige verwachtingen van de 6T zijn een 6,41 inch groot scherm met Snapdragon 845-processor op maximaal 2,8 GHz en met maximaal 6 GB aan RAM-werkgeheugen. De batterij kent mogelijk een capaciteit van 3700 mAh. Daarmee zijn zowel het schermformaat als de batterijcapaciteit groter dan de OnePlus 6. Het is mogelijk dat OnePlus ook nog een versie klaar heeft staan met 8 GB aan werkgeheugen. Mocht de OnePlus 6T inderdaad een vingerafdrukscanner in het scherm hebben dan lijkt het tijdperk van dergelijke telefoons aanstaande. Tot op heden werden deze namelijk nog maar mondjesmaat uitgebracht. OnePlus lijkt de eerste grote(re) speler te zijn die met deze nieuwe techniek komt.

Update: OnePlus laat vandaag ook weten dat de OnePlus 6T vanaf 6 november verkrijgbaar zal zijn.

Afbeelding: WinFuture


Prijsvergelijker OnePlus 6T
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
128 GB Mirror Black
€ 379,95 € 379,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus 6T


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel