Officiële introductie-video HTC Desire HD

· 5 reacties


De introductie-video van de HTC Desire HD geeft een inkijkje in de nieuwe feautures van HTC Sense. Naast extra grafische opties is de nieuwe smartphone ook uitgerust met een uitgebreide cloudservice.

De nieuwe Desire HD brengt cloud-computing naar de mobiele telefoon. Cloud-technieken zijn al lange tijd in opkomst. Data wordt 'in de cloud' opgeslagen, en niet langer op individuele apparaten. HTC maakt het met de website htcsense.com, die overigens op het moment van schrijven nog niet werkt, mogelijk om je telefoon van afstand te configureren. Zo kun je doorschakelingen instellen, en zelfs al je privé gegevens van afstand wissen. Sms'jes kun je daarnaast op de servers van HTC op laten slaan. De Desire HD is het eerste toestel met deze nieuwe features.


Navigatie zonder verbruik van dataverkeer

Een andere nieuwe feature die HTC brengt is een eigen navigatie-applicatie. Daarmee is het mogelijk om te navigeren zonder dataverkeer te gebruiken. In de standaard door Google geleverde navigatie-applicatie ben je voortdurend kaarten aan het downloaden tijden het rijden. Dat kan aardig in de papieren lopen. De nieuwe applicatie van HTC slaat de kaarten op het geheugen van de telefoon op, en heeft dit probleem dus niet. Vermoedelijk ligt de Desire HD vanaf oktober in de winkel.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel