HTC maakt langverwachte Desire Z en Desire HD officieel

· 2 reacties


We zaten er allemaal al op te wachten en eerlijk gezegd komt het ook niet als verrassing; maar HTC heeft zojuist in Londen de nieuwe Desire HD en Desire Z smartphone officieel aangekondigd.

De HTC Desire HD is in een paar woorden HD-uitvoering van de reeds bestane HTC Desire, terwijl we de HTC Desire Z ook wel kennen als de recentelijk door T-Mobile aangekondigde G2. Beide toestellen zijn voorzien van het vernieuwde HTC Sense waardoor het via het web mogelijk wordt om je toestel te raadplegen, van afstand te wissen of op te sporen.

HTC Desire HD
HTC Desire HD

Opvallend is dat we de HTC Evo 4G ook wel herkennen in deze zojuist aangekondigde Desire HD. Hoe dan ook, deze 4.3 inch grootte touchphone met 8 megapixel schieter zal een gewilde telefoon zijn onder de Android-fans. De specificaties zijn in ieder geval eigentijds met een 1 GHz snelle Snapdragon processor, ondersteuning voor 802.11n WiFi en Dolby Mobile.

HTC Desire Z
HTC Desire Z

De nieuwe HTC Desire Z kennen we eigenlijk al van alle kanten omdat dit een unbranded T-Mobile G2 is die reeds eerder is aangekondigd. Zo wisten we al van de 800 MHz processor die overigens qua 3D prestaties net zo snel is als de snelste processors op de markt. Naast het QWERTY toetsenbord is er ook WiFi n ondersteuning.

HTC Sense

Beide toestellen beschikken over het vernieuwde HTC Sense waarmee je via Internet je toestel kunt back-uppen, terugvinden en kunt wissen. De dienst is gratis voor HTC klanten. Zowel de Desire Z als de Desire HD zullen vermoedelijk vanaf oktober in de winkel liggen.


Prijsvergelijker HTC Desire HD

Toon alle aanbiedingen van de HTC Desire HD


Prijsvergelijker HTC Desire Z

Toon alle aanbiedingen van de HTC Desire Z


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel