Nieuwe Nokia C3 Touch and Type moet verkoopknaller worden

· 3 reacties


De nieuwe en zojuist aangekondigde Nokia C3 ziet er op het eerste gezicht uit als een normale no-nonsense telefoon, maar schijn bedriegt; deze telefoon beschikt over een touchscreen. Touch and Type noemen ze dat bij Nokia.

De reden waarom Nokia deze C3 Touch and Type gemaakt mag gerust ambitieus genoemd worden; "we willen de volgende miljard mensen verbinden met het Internet". Dit lukt natuurlijk alleen als de C3 ook een gewillig prijskaartje meekrijgt, en dat zit volgens Nokia wel goed.

Nokia C3 Touch and Type

Want voor een bedrag van 145 EURO mag je jezelf al de trotse eigenaar van een C3 Touch and Type noemen. Waar het overigens ook wel goed mee zit zijn de specificaties. Dit Series40 toestel is namelijk vrijwel volledig vervaardigt uit roestvrij staal, met aan de binnenzijde ruimte voor een 5 megapixel camera, 3G en WiFi netwerkmogelijkheden, een FM radio ontvanger en een geheugen van groot 32 GB.

Verwacht de Nokia C3 Touch and Type in het vierde kwartaal in de winkel. Het toestel zal in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn; Silver, Warm Grey en Golden Khaki.



Praat mee over dit artikel