HTC Desire HD en Schubert te zien in video

· 2 reacties


In twee video's op YouTube kun je uitgebreid nieuwe toestellen van HTC bekijken. De Desire HD is een Android-toestel met een 4.3 inch scherm, de Schubert is één van de eerste Windows Phone 7 modellen.

Beide toestellen worden zeer waarschijnlijk al dit najaar gelanceerd. De Desire HD, ook bekend als Ace, wordt een model dat naast de iets kleinere HTC Desire komt te staan, en wordt daarmee één van de Android-topmodellen van de Taiwanese smartphone-fabrikant. De Schubert komt in een reeks nog te lanceren Windows Phone 7-toestellen.

Desire HD

De Desire HD lijkt een kruising tussen de HD2 en de Evo 4G, een toestel dat alleen in de Verenigde Staten is uitgegeven. De telefoon wordt waarschijnlijk uitgerust met een 1Ghz Snapdragon processor, en draait op Android 2.2 Froyo. Opvallend is het ontbreken van de trackpad die we van de HTC Desire, Legend en Wildfire kennen.

Schubert

Het nieuwe Windows Phone 7 toestel van HTC heeft net als de Legend een behuizing die gemaakt is uit één stuk aluminium, die in dit geval glimmend gepolijst is. Het toestel wordt waarschijnlijk een van de eerste Windows Phone 7-toestellen op de markt.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel