Hoge resolutie foto's T-Mobile G2 aka HTC Vision aka HTC Desire Z

· 2 reacties


Eindelijk hebben we dan hoge resolutie afbeeldingen van de nieuwe HTC codenaam Vision. Dit toestel gaat vermoedelijk door T-Mobile als de G2 verkocht worden en door HTC als de Desire Z. Genoeg gepraat, tijd voor foto's!

De trouwe NieuweMobiel-bezoeker weet allang over welk toestel wij het hebben. Afbeeldingen hadden we al, maar ditmaal zijn ze beter en zijn er meer. Niets geen renders, gewoon het echte werk. En dat betekend smullen.

T-Mobile G2, HTC Vision, HTC Desire Z

Zo lijkt de T-Mobile G2 / HTC Desire Z ondanks z'n volledig QWERTY toetsenbord op een redelijk plat toestel. Vooral het scharnier-mechanisme is interessant. Het gaat hier namelijk niet om een traditionele slider, maar een tweedelig scharnier verzorgt het echte werk.

T-Mobile G2, HTC Vision, HTC Desire Z

En dat de HTC Desire Z / Vision / T-Mobile G2 plat is bewijst onderstaande foto, waar hij naast een Apple iPhone figureert. Ook opvallend is de extra groot uitgevoerde optische aanwijzer. HTC staat erom bekend doorgaans kleine en ronde optische aanwijzers te gebruiken. Deze lijkt meer op eentje die we op een BlackBerry zouden aantreffen.

T-Mobile G2, HTC Vision, HTC Desire ZT-Mobile G2, HTC Vision, HTC Desire Z

Tot slot aandacht voor de achterzijde van dit spiksplinter nieuwe toestel. Het aluminium gedeelte bestrijkt niet de hele achterzijde, en is daarnaast ook nog eens asymmetrisch. Opvallend, en zelfs een beetje gewaagd. Wij houden er van! Wellicht volgende maand een officiële aankondiging van eindelijk weer een QWERTY-toestel van HTC. Want op 15 september vindt in Londen een officiële persevent van HTC plaats. Wachten duurt weer eens heel lang.

Bron: Engadget.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel