Nokia N9 met MeeGo poseert wederom voor de camera

· 3 reacties


We kunnen je vandaag wederom verwennen met afbeeldingen van een nog niet officiële Nokia. Ditmaal de N9 die we al eens eerder voorbij zagen komen. Dit QWERTY-toestel met MeeGo lijkt alleen niet echt op eerder uitgelekte afbeeldingen.

Vermoedelijk ligt de afwijking met eerder uitgelekte afbeeldingen van de vermoedelijke N9 in het feit dat er naast de N9 ook een N8-01 in ontwikkeling is. Waarvan de N8-01 de QWERTY-variant is van de huidige N8, terwijl de N9 een toestel is dat onder het nieuwe MeeGo draait.

Nokia N9 MeeGo
Nieuwe Nokia N9 met MeeGo

Het lijkt op het eerste gezicht dat Nokia gekozen heeft voor een unibody uiterlijk. Kijken we echter naar de andere afbeeldingen dan blijkt dit gelijk te worden ontkracht. Het is een soort plastic dat lijkt op aluminium. We zijn zelf erg gecharmeerd van het uiterlijk, dat duidelijk de nieuwe ingezette lijn van de N8 volgt.

Nokia N9 MeeGo
Ook ingeklapt ziet de N9 er goed uit

Wie nog niet overtuigd is van het feit dat het hier om een echt Fins Nokia product gaat en geen Chinese namaak moet zeker onderstaande afbeelding bestuderen. Ook de printplaat, die je in de bron aantreft, is veel te gedetailleerd om namaak te zijn.

Nokia N9 MeeGo guts
Innerlijk van de N9

Wij kijken alvast uit naar z'n officiële lancering. Als de geruchten waar zijn dat moet nog voor het einde van dit jaar gebeuren. Wij kunnen niet wachten. En wat vinden jullie?

Via: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel