Nieuwe foto's en video van nieuwe Nokia N8 met QWERTY

· 2 reacties


We zijn er nog niet uit hoe we dit nieuwe Nokia toestel moeten noemen; N9, E7, C0-00, N8-01 of misschien wel heel anders. Eigenlijk maakt het ook helemaal niet uit, zolang we maar nieuwe foto's en videos krijgen!

En daaraan geen gebrek op deze dag. Het doet ons deugt om een QWERTY-slider van Nokia te zien die niet zo dik en omvangrijk is als eerdere modellen. Niet om het één of ander maar onze N900 is namelijk nogal 'bulky'. Dit toestel lijkt dat helemaal niet te zijn, waarvoor hulde!

Nokia N8-01 / N9 / C0-00 / E7
Nokia-model RM-626 met 4 rijen toetsenbord

Volgens geruchten is bovenstaand prototype alweer een aantal maanden oud en zou de hardware er dus enigszins anders uit kunnen zien bij een eventuele release.

Nokia N8-01 / N9 / C0-00 / E7Nokia N8-01 / N9 / C0-00 / E7

Naast afbeeldingen is het toestel ook te bewonderen op bewegend beeld. Veel wijzer worden we er eigenlijk niet van want let wel; dit toestel zal vrijwel 100% zeker niet met Symbian worden uitgebracht. Laat het toestel daar nu wel onder te draaien, blijkt uit deze video. Vermoedelijk neemt Symbian tijdelijk de honneurs waar totdat MeeGo stabiel genoeg is om diens plek in te nemen.

Er zijn nog (veel) meer afbeeldingen te vinden via de bron hieronder.

Bron: Modmymobile.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel