Opnieuw foto's en video Nokia N9 uitgelekt

· 2 reacties


We vinden het nooit erg getrakteerd te worden op foto's en video's van nog niet aangekondigde toestellen. Zelfs als we erdoor overspoeld worden. Dat lijkt te gebeuren met de nieuwe Nokia N9, al staat die naam nog helemaal niet vast.

Deze nieuwe bron heeft connecties met het bedrijf wat ons eerder al verraste met afbeeldingen van deze nieuwe Nokia. Het leuke aan deze nieuwe bron is dat we wat wijzer worden over de specificaties. Zoals een nHD resolutie touchscreen (640 x 360 pixels) die ook nog eens 4 inch groot is.

HTC Evo, Nokia N9 and Apple iPhone 3GS
HTC Evo, Nokia 'N9' en een iPhone

Gelukkig hebben ze bij TechnoBuffalo de beschikking over meer toestellen en zijn ze zo vriendelijk geweest hem naast een HTC Evo en iPhone te leggen. Zien we gelijk dat het wel meevalt met die afmetingen.

We worden ook erg blij wanneer we kijken hoe dun dit Nokia prototype is. Let wel, het gaat hier om een QWERTY-slider en die waren in het verleden bij Nokia nou niet bepaald dun.

Nokia N9 next to iPhone 3GS
Nokia 'N9' naast de iPhone 3GS

Voor de duidelijkheid, het gaat hier vermoedelijk niet om een S60 toestel. De kans is een stuk groter dat we MeeGo zullen aantreffen op het uiteindelijke product. Ook over de naam van deze telefoon bestaat nog steeds geen duidelijkheid. En zolang Nokia geen uitspraken doet over nog niet officieel aangekondigde toestellen, zullen we dus precies daarop moeten wachten.

Bron: Technobuffalo.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel