Foto's Dell-smartphone met Android gelekt


Computerfabrikant Dell wil de smartphonemarkt veroveren met telefoons met het Android-besturingssysteem. Nieuwe foto's laten de Dell Thunder zien, een toestel met een 4.1 inch OLED-touchscreen. Het toestel op de foto's werkt met Android 2.1.

In april lekten al gerenderde afbeeldingen van de Dell Thunder uit. Die renders blijken nu behoorlijk met de werkelijkheid te kloppen. De Android-installatie op het toestel draait op de foto's nog zonder een door Dell gemaakte skin, die waarschijnlijk wel aanwezig zal zijn als het toestel op de markt komt.

Dell thunder

Groot scherm, hoge resolutie

Dell lijkt in te zetten op smartphones met een groot scherm. Het scherm van de Thunder heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. In vergelijking met andere smartphones is de telefoon behoorlijk groot, maar in het gamma van Dell zit een nog grotere telefoon, de Streak, die met een scherm van 5 inch het midden houdt tussen een telefoon en een tablet. Dit toestel zal nog deze week te koop zijn in de Verenigde Staten.

Wanneer en of de Dell Thunder naar ons land komt is nog niet bekend. Wij houden het voor je in de gaten, en laten het weten zodra er meer te melden is.

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel