HERE Maps onbedoeld voor alle Android-telefoons beschikbaar


Vorige maand kondigde Samsung een exclusieve samenwerking aan met HERE Maps van het vroegere Nokia. Een handjevol Galaxy-telefoons kregen de gratis navigatietoepassing. Nu is het installatiebestand echter voor alle Android 4.0+ apparaten beschikbaar.

Nu moet voor het eind van dit jaar de HERE-navigatie sowieso al beschikbaar worden voor Android en iOS. We lopen dus een beetje op de zaken vooruit maar dit is wel goed nieuws voor wie een goed alternatief zoekt voor Google Maps. De HERE Maps-app stelt gebruikers zelfs in staat om vooraf kaarten te downloaden. Handig voor wie een kleine databundel heeft of naar het buitenland gaat.

HERE Maps for Android
HERE Maps voor Android

Wie het aandurft om buiten de Play Store om apps te installeren kan z'n geluk beproeven via onderstaande link. Het gaat voorlopig om een beta-versie al ondervonden wijzelf geen zichtbare problemen. Je hebt wel een Facebook- of HERE-account nodig om gebruik te kunnen maken van de app. Wacht je liever op de officiële app, dan moet je nog tot eind dit jaar wachten. Dan wordt de app in zowel de Play Store als de App Store verwacht.

Bron: El Androide Libre


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel