Nieuwe beelden tonen robuuste Motorola Moto X Force


Motorola werkt aan een onverwoestbare uitvoering van haar Moto-smartphone. Diverse beelden van deze vermoedelijke Moto X Force bereiken ons inmiddels. En het toestel met codenaam Bounce huisvest mogelijk enkele geheimen.

Motorola is onlangs al begonnen met het opsplitsen van de Moto X-serie. Hadden we vroeger alleen nog een Moto X, inmiddels hebben we een Moto X Play en een Moto X Style. Wat we echter nog niet hebben is een robuuste Moto X. Eén met een onverwoestbaar karakter. Daar zou deze Motorola Moto X Force wel eens verandering in kunnen brengen.

Motorola Moto X ForceMotorola Moto X Force colors

Nu horen we nog nergens dat de Moto X Force ook volledig waterdicht is. Dat ligt wel voor de hand voor robuuste telefoons. Nu zijn de meeste Moto's al spatwaterdicht dus een volledig waterdichte telefoon zou welkom zijn. Motorola zou mogelijk voornemens zijn om in december dit model aan te kondigen. We zullen dus tot dan moeten wachten voor een definitief antwoord. Mogelijk horen we dan ook wat de bedoeling van de voorkant is. Zo lijkt de dubbele speakergrill aan de onderkant te zijn opgesplitst. Het is niet ondenkbaar dat daartussen ruimte is gemaakt voor een vingerafdrukscanner. Wat verder opvalt is een flitser aan de voorkant, al zagen we dat ook al bij de Motorola Moto X Style. Zoals gezegd horen we in december graag meer over dit toestel, dan staat de introductie mogelijk gepland.

Bron: @upleaks


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel