Dummy van LG Class hint op metalen behuizing


Stapt LG dan toch over op een metalen behuizing? Het bedrijf dat ons de afgelopen tijd imponeerde met innovatieve cameratelefoons bleef vasthouden aan plastic. Maar daar komt mogelijk verandering in.

Nu is de LG Class nu niet meteen een telefoon waar ons hart veel sneller van gaat kloppen. Volgens de laatste geruchten is het namelijk een betaalbare phablet met bescheiden specificaties. Toch heeft de LG Class iets wat misschien model moet staan voor toekomstige LG-telefoons; een metalen behuizing. En daarom is het opletten geblazen.

LG Class

LG heeft de introductie van de Class gepland staan voor maandag 21 september. Eerder nog sprak men over een 5,7 inch grote telefoon maar dat moeten we sinds vandaag bijstellen naar 5 inch. De rest lijkt wel overeind te blijven staan. Dus een 13 megapixel camera aan de achterkant, 5 megapixel voor en een 2.050 mAh batterij. Dat lijkt wat weinig maar laten we de introductie even afwachten voordat we daar een definitief oordeel over vellen. Het typenummer van de Class wordt mogelijk F620 en als we de overige foto's bekijken dan krijgt het toestel een metalen unibody. Mogelijk zit de batterij dus ingebouwd.

Bron: Underkg.co.kr


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel