T-Mobile kondigt G2 aan


T-Mobile in de Verenigde Staten heeft de G2 aangekondigd, een high-end android smartphone met volledig toetsenbord. Het toestel krijgt een 800 Mhz snapdragon processor.

De aankondiging van het toestel werd op een bijzondere manier gedaan. In een tweet, opgesteld in binair schrift, schreef T-Mobile: "G2comingsoon". Het is vooralsnog onbekend hoe snel "soon" is, maar waarschijnlijk horen we volgende week meer van fabrikant HTC, die de G2 maakt.

T mobiletweet

HTC Sense

De G2 wordt zeer waarschijnlijk geleverd zonder HTC Sense, en krijgt dus de standaard Android-interface. Enige twijfel daarover werd gezaaid door de website van de Amerikaanse supermarkt Walmart, die bij de eigenschappen van het toestel meldde dat het toestel wél HTC Sense zou hebben.

G2

Features van het toestel zijn onder meer een 5 megapixel camera en een AMOLED scherm. Het toestel ondersteunt HSPA+ en 3G, waardoor het ook voor de Nederlandse markt geschikt zou zijn. Het is echter nog niet bekend of het toestel naar ons land komt.

Tweede G2

Dit toestel is de tweede telefoon die de naam 'G2' meekrijgt, maar moet niet verward worden met de G2 Touch, een kloon van de HTC Hero die in sommige landen, waaronder Nederland, op de markt gebracht werd.


Prijsvergelijker T-Mobile G2

Toon alle aanbiedingen van de T-Mobile G2


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel