HTC Hero

9,2 / 10 op basis van 12 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
HTC Hero
HTC Hero voorkant achterkant
Hero key
Hero rechterzijkant bruin
Hero linkerzijkant 2
Hero linkerzijkant
HTC Hero voorkant
HTC Hero zijkant
Hero achterkant

Vergelijkbaar met de Hero en wel verkrijgbaarReviews over de HTC Hero

9,2
12 reviews
5 sterren
9 reviews
4 sterren
2 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“HTC Hero review”

·

  • Uiterlijk
  • Bouwkwaliteit
  • HTC Sense
  • Messaging
  • Browser
  • Market
  • Plaatsing zoektoets
  • Bluetooth functionaliteit
  • Camera

HTC Hero review: hTC Hero review HTC is tot nu toe de enige fabrikant met Android-telefoons op de Nederlandse markt. De twee eerdere modellen van het merk waren zogenaamde Google Experience telefoons maar het nieuwe model heeft een HTC Experience. Net als bij hun Windows Mobile toestellen heeft HTC ervoor gekozen om bij de Hero een eigen schil over het besturingssysteem te leggen. Bij de Hero is deze schil eigenlijk helemaal geïntegreerd in het besturingssysteem en heeft het originele Android een metamorfose ondergaan. Android zag er nog nooit zo gelikt uit.


·

Ik heb de HTC Hero nu 2 jaar, het is mijn eerste smartphone dus het was wel een beetje uitpluizen hoe alles werkt. Een tegenvaller is wel dat vele leuke spellen (coin dozer etc.) niet in de market staan. Ook heeft het toestel geen flits en werkt de bluetooth niet met andere mobielen. Verder is het een mooie mobiel voor een goeie prijs.
Volgende mobiel wordt zeker weer een HTC!!

0 0

·

Ik heb de telefoon al langer dan een jaar,
en zolang hij het doet zoals nu wil ik geen andere mobiel meer hebben.
Topding

0 0

Alle HTC Hero reviews


De HTC Hero in het nieuws

ts HTC Hero

HTC Hero video toont gebruiksgemak

Telefoonnieuws ·

Vandaag heeft HTC de nieuwe Hero aangekondigd; een Android telefoon met de geheel nieuwe Sense gebruikersinterface. Wij hebben nu de video!

De bijna 5 minuten durende video wordt duidelijk hoe het nieuwe Sense UI precies in z'n werk gaat. Zo'n beetje alle onderdelen komen aan bod.

"Met HTC Sense en de HTC Hero geven we gebruikers een meer natuurlijke manier om mensen te bereiken en toegang te krijgen tot belangrijke informatie", zegt Peter Chou, CEO van HTC. "Voor de ontwikkeling van deze flexibele interface hebben we gekeken hoe mensen echt met elkaar communiceren en leven. Met HTC Sense bieden we iedereen een bijzondere en geheel eigen gebruikerservaring waardoor onze toestellen nog gebruiksvriendelijker worden."


ts HTC Hero

HTC onthult nieuwe Android telefoon met vernieuwde interface

Telefoonnieuws ·

HTC heeft zojuist in London de HTC Hero officieel aan de wereld voorgesteld. Dit nieuwe Android toestel onderscheidt zich omdat het voorzien is van de nieuwe Sense gebruikersinterface. Android zag er nog nooit zo gelikt uit.

Afbeeldingen van de Hero waren allang uitgelekt, dus daar zit hem het nieuws niet in. Wel nieuw is de geheel nieuwe gebruikersinterface die HTC aan de Hero heeft meegegeven. Ze noemen het zelf Sense, en het is eigenlijk TouchFLO voor Android. Je zult dus veel TouchFLO functies terugvinden op het Android platform. Met HTC Sense kun je de gebruikersinterface geheel aanpassen aan je eigen behoeften en toepasbaar is op zowel alle nieuwe Windows Mobile als Android-toestellen van HTC. Nieuw is verder dat er een privé en zakelijk profiel is.

HTC onthult nieuwe Android telefoon met vernieuwde interface
De witte HTC Hero is voorzien van een laagje teflon

De HTC Hero zelf is voorzien van een Qualcomm processor draaiend op 528 MHz en beschikt verder over een HVGA touchscreen, 3.5G en WiFi netwerkondersteuning, geïntegreerde GPS ontvanger, een 3.5 mm audio jack voor je eigen koptelefoon, 5 megapixel camera inclusief autofocus en geotagging en tot slot over de nodige sensoren zoals een kompas en bewegingssensor.

HTC Sense

"Met HTC Sense en de HTC Hero geven we gebruikers een meer natuurlijke manier om mensen te bereiken en toegang te krijgen tot belangrijke informatie", zegt Peter Chou, CEO van HTC. "Voor de ontwikkeling van deze flexibele interface hebben we gekeken hoe mensen echt met elkaar communiceren en leven. Met HTC Sense bieden we iedereen een bijzondere en geheel eigen gebruikerservaring waardoor onze toestellen nog gebruiksvriendelijker worden."

HTC onthult nieuwe Android telefoon met vernieuwde interface

HTC Sense is geïnspireerd op drie principes: 'Make it mine', 'Stay Close' en 'Discover the Unexpected'. 'Make it mine' geeft de gebruiker het idee dat het mobiele toestel speciaal voor hem is gecreëerd. Dit betekent dat gebruikers zelf bepalen hoe zij toegang willen krijgen tot hun contactpersonen en informatie zoals Twitter-feeds, het weer of hun agenda. Vanuit 'Stay close' integreert HTC alle communicatiekanalen en applicaties waardoor gebruikers in één oogopslag de communicatie met hun belangrijkste contactpersonen kunnen bekijken en direct kunnen reageren. Ten slotte voegt HTC Sense met 'Discover the Unexpected' een reeks innovatieve features toe
aan toestellen om content zoals foto's, Twitter-feeds en e-mail op verschillende manieren te kunnen bekijken.

En het goede nieuws is verder dat we niet lang hoeven te wachten op dit nieuwe toestel. Zo zal het al vanaf juli in de verkoop terug te vinden zijn in de kleuren White en Urban Brown. Het toestel krijgt een adviesprijs mee van 479 EURO inclusief BTW maar exclusief abonnement.


Beknopte specificaties van de HTC Hero

Afmetingen 112 x 56 x 14 mm
Gewicht 135 gram
Codenaam HTC A6262
EAN codes 5037808937349, 4710937337389, 4710937332858, 4710937331233
Platform
Android 2.1
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 3.2 inch, TFT
Hardware
Camera 5 MP
Processor 528 MHz, Qualcomm MSM
Selfiecamera
Geheugen
Intern geheugen 512 MB (Opslaggeheugen), 288 MB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij Verwisselbaar
Gegevensnetwerk
4G (LTE)

Alle HTC Hero specificaties


Alternatieven van de HTC Hero

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
HTC Hero
RugGear RG360
 Huidig product 
Android2.110
Kleurenbeeldscherm3.2 inch, TFT3.0 inch, TFT
Camera5 MP2 MP
Processor528 MHz, Qualcomm MSM1.28 GHz, MediaTek MTK6739, quad core
Selfiecamera
Intern geheugen512 MB (Opslaggeheugen), 288 MB (Werkgeheugen (RAM))8 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))
BatterijVerwisselbaar3000 mAh, verwisselbaar
4G (LTE)

Volledige vergelijking HTC Hero en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de HTC Hero