Volledig zwarte BlackBerry KEYone nu ook in Nederland


De speciale volledig zwarte uitvoering van de BlackBerry KEYone is nu ook in Nederland verkrijgbaar. De BlackBerry KEYone Black Edition beschikt niet alleen over een nieuw kleurtje; hij zit ook wat ruimer in z'n geheugen.

De in september aangekondigde BlackBerry KEYone Black Edition is vrijwel gelijk aan de oorspronkelijke KEYone die in Februari werd aangekondigd. Verschil is dat bij de Black Edition het toestel volledig zwart. Bij het februari-model werden er nog zilveren accenten toegepast. De Black Edition krijgt bovendien 64 GB aan standaard opslaggeheugen mee en ook het werkgeheugen is groter. In plaats van 3 is dat nu 4 GB geworden. Overigens is dankzij het geheugenkaartslot het opslaggeheugen altijd nog verder uit te breiden.

BlackBerry KEYone Black Edition
De speciale Black Edition

De zwarte Black Edition van de KEYone is vanaf nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl. De prijs ligt wel bijna honderd euro hoger dan de oorspronkelijke KEYone maar daar krijg je zoals gezegd wel wat voor terug. Wat blijft is het 4,5 inch scherm met daaronder een volledig toetsenbord. Handig om hele lappen tekst in te voeren. Uniek aan dit toetsenbord is dat het aanraakgevoelig is. Je kunt onder andere de cursor verplaatsen of door webpagina's scrollen. Overigens wordt de KEYone niet door BlackBerry zelf gemaakt maar door TCL. Vrij snel na het uitkomen van het toestel kwam het negatief in het nieuws omdat TCL het scherm niet vastlijmde aan de behuizing. Beide bedrijven verklaarden later dat dit probleem inmiddels verholpen is.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel