Kinderen verbuigen iPhones in Apple Store

· 2 reacties


Er lijkt een nieuwe rage in de maak waarbij mensen in de Apple Store exemplaren van de iPhone 6 Plus proberen te buigen. En met succes. We hopen voor Apple, en de mensheid, dat niet meer mensen dit gaan proberen.

Om een iPhone 6 Plus te buigen is flink wat kracht nodig. Er zal ongetwijfeld een zwak punt zijn maar feit is wel dat hij niet zomaar verbuigt. Enkele kinderen leek het desondanks een goed idee om een real life test uit te voeren in de lokale Apple Store. We kunnen dit natuurlijk niet aanraden want nagenoeg iedere dunne telefoon zal met de juiste hoeveelheid kracht verbuigen. Kwalijk is ook dat ze meerdere modellen lijken te vernielen.

Apple zelf heeft te kennen gegeven dat slechts een handjevol mensen geklaagd had over gebogen iPhones en die komen in de meeste gevallen gewoon in aanmerking voor gratis vervanging. Het is verder vooral noodzaak om gezond verstand te gebruiken en een telefoon niet bijvoorbeeld in een kontzak te bewaren. Mocht je iPhone desondanks toch verbuigen dan kun je altijd contact opnemen met Apple. Voor wat betreft de jongens; Apple en de politie hebben dankzij hun beeldmateriaal het nodige bewijs kunnen verzamelen dus dat laat zich raden.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Partly
16 GB Silver Refurbished
€ 164,00 € 164,00   Bekijk
TelefoonDiscounter.nl
Silver Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk
Azerty
16 GB Refurbished
€ 539,06 € 539,06   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel