“Ook HTC komt binnenkort met Android One-telefoon”


Volgens Evan Blass, beter bekend als @evleaks, komt er binnenkort een Android One-versie van de HTC U11 Life. Het zou voor het eerst zijn dat HTC met een Android One-toestel komt. Eerder nog dook Xiaomi in het Android One-avontuur.

Onlangs nog blies Google nieuw elan in het Android One-programma. Ooit bedoeld voor spotgoedkope Android-telefoons zonder poes pas om de volgende miljard mensen te bereiken, inmiddels heeft het programma smartphones voor ogen die een pure versie van Android draaien. Daardoor moeten ze eenvoudiger geüpdatet kunnen worden en maakt ze in het algemeen veiliger. Onlangs nog kondigde Xiaomi, niet bekend als goedkoop merk, met de Mi A1. Ook HTC lijkt te volgen met een Android One-versie van de nog onaangekondigde U11 Life. Van dat toestel lekte eerder al onderstaande afbeelding uit.

HTC U11 Life
Eerder uitgelekt plaatje van de normale U11 Life

De U11 Life, codenaam Ocean Life, moet nog door HTC worden aangekondigd en zal vermoedelijk een eenvoudiger U11 zijn. De Android One-versie van de U11 Life krijgt volgens een bericht van @LlabTooFeR Android Oreo versie 9.0, momenteel ook de laatste versie. We hopen voor HTC dat de reguliere versie van de U11 Life tenminste dezelfde Android-versie krijgt om niet teveel met zichzelf te concurreren. Onlangs ging ook het gerucht dat Google HTC grotendeels wil overnemen. Voor de fans is het te hopen dat ze daar nog even mee wachten na de aankondiging van dit toestel, anders dan ziet het er extra somber uit.

(Bron)


Prijsvergelijker HTC U11

Toon alle aanbiedingen van de HTC U11


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel