Nokia brengt goedkope 108 en 108 Dual SIM uit met camera

· 1 reactie


Nokia 108 en 108 Dual SIM zijn twee nieuwe betaalbare Nokia-telefoons met een VGA-camera aan boord. Beide modellen zijn ideaal als eerste telefoon, festival- of als backup-telefoon.

De Nokia 108 en de 108 Dual SIM zijn typisch telefoons waarmee Nokia groot mee is geworden. Eenvoudige monoblock toestellen met weinig poespas en zo duurzaam dat ze vermoedelijk nog een nucleaire oorlog zouden overleven.

De 108 en 108 Dual SIM passen in Nokia's strategie om de volgende miljard mensen aan een telefoon te helpen. En voor het luttele bedrag van iets meer dan twintig euro krijg je daarvoor niet alleen een telefoon, maar ook nog eentje met een camera. Naast een camera zit op beide modellen ook een FM radio zodat je onderweg naar je favoriete radiostation kunt luisteren. Eigen muziek kun je eventueel plaatsen op een extern geheugenkaartje. Nokia belooft 45 uur luistertijd voordat de batterij leeg is.

Verwacht de Nokia 108 Dual SIM en de 108 vanaf het vierde kwartaal in de winkel in de kleuren rood, zwart en wit. De gele en cyaan-uitvoering volgen later.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel