Nokia 108


Nokia 108 (RM-945)
Review
1 review
 
Geef jouw beoordeling en maak kans op €50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
1,8 inch
Camera
VGA

Pluspunten Nokia 108

  • Accuduur van een maand
  • Ingebouwde camera
  • Voorzien van stereo FM radio
  • Bestanden delen met Bluetooth

Minpunten Nokia 108

  • Geen internettoegang

De Nokia 108 in het kort

De Nokia 108 is ideaal voor wie niet op zoek is naar een uitgebreide en vooral dure telefoon. Dit eenvoudige en bovenal goedkope toestel beschikt wel gewoon over een ingebouwde camera. Wat nog meer lees je hieronder.

Dag stopcontact!

Nokia-telefoons staan bekend om hun duurzaamheid. Ze zijn stevig, kunnen tegen een stootje en gaan jarenlang mee. Deze Nokia 108 zullen ze vermoedelijk ook over vele honderden jaren opgraven met nog een werkende batterij. Nu is dat misschien wat overdreven maar feit is wel dat je voorlopig nog wel even vooruit kunt met deze 108. Zo gaat de batterij een dikke maand mee zonder tussentijds opladen. Je hoeft dus niet net als de rest van de wereld iedere dag naar een stopcontact te rennen om maar bereikbaar te moeten zijn.

Moderne functies

De Nokia 108 mag dan wel zijn vormgegeven als eenvoudige telefoon, je kunt er vandaag de dag toch prima mee uit de voeten. Zo kun je foto's schieten met een ingebouwde VGA-camera. Natuurlijk schiet je daar geen hoge resolutie panorama-foto's mee maar je kunt onderweg wel even een eenvoudig kiekje vastleggen. Die deel je vervolgens via Bluetooth naar andere gebruikers. Het versturen van foto's via internet zoals WhatsApp wordt echter lastig; de Nokia 108 ondersteunt geen internettoegang. Wel heb je toegang tot de ether want er is een ingebouwde FM radio. Of je slaat muziek op op een externe geheugenkaart. De Nokia 108 slikt kaarten tot 32 GB waar je genoeg muziek op kwijt kunt.

Belangrijkste Nokia 108 specificaties

  • Hoofdcamera met VGA-resolutie achterop
  • Mogelijkheid tot zelf plaatsen geheugenkaartjes
  • 1.8 inch beeldscherm
  • Bekijk alle Nokia 108 specs

Praktische metgezel

De Nokia 108 zit in een stevige behuizing van kleurig plastic. Dat maakt hem een vrolijke verschijning. Last van een gebroken scherm zoals veel dure smartphone zul je niet snel hebben. Voor wie is de 108 vooral ideaal? Denk dan aan mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig telefoon zonder veel poes-pas en die gewoon bereikbaar willen zijn. Maar ook wie een noodtelefoon nodig heeft, bijvoorbeeld in de auto of tijdens het festivalseizoen. Doordat je toch onderweg nog even foto's kunt schieten maakt hem bovendien vrij praktisch.


Concurrenten van de Nokia 108

Vergelijk de Nokia 108 met deze producten


Praat mee over de Nokia 108