Nokia 108 Dual SIM


Nokia 108 Dual SIM
Nokia 108 Dual SIM achterkant
Nokia 108 Dual SIM camera
Nokia 108 Dual SIM menu
Nokia 108 Dual SIM mp3
Nokia 108 Dual SIM rechterzijkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
1,8 inch
Camera
VGA

Pluspunten Nokia 108 Dual SIM

  • Eenvoudig karakter
  • Erg betaalbaar
  • Batterij gaat lang mee
  • Ruimte voor 2 simkaarten

Minpunten Nokia 108 Dual SIM

  • Geen internetmogelijkheden

De Nokia 108 Dual SIM in het kort

De Nokia 108 Dual is het type telefoon waar Nokia groot mee is geworden. Een doodeenvoudig model zonder al te veel poespas, geen storende toeters en bellen en een batterijduur van weken in plaats van uren. Ondanks dat eenvoudige karakter kun je meer dan alleen bellen. Wat precies leggen we hier graag uit.

De belangrijkste functies

De allerbelangrijkste functies van de 108 Dual SIM zijn een 1,8 inch scherm, de VGA-camera op de achterkant en de mogelijkheid tot het plaatsen van 2 simkaarten. Onderweg kun je luisteren naar FM radio en alhoewel er GPRS-ondersteuning is is de Nokia 108 Dual SIM niet echt geschikt voor surfen op internet. Het binnenhalen van webpagina's gaat namelijk niet snel. Er is dus geen 3G-ondersteuning om dit enigszins dragelijk te maken. Wel is er een ingebouwde VGA-camera waarmee je eenvoudige kiekjes kunt maken. Filmpjes schiet je in maximaal QVGA en ook dat is vrij eenvoudig.

Nokia 108 Dual SIM camera

Op twee nummers

Doordat de Nokia 108 Dual SIM twee simkaarten kan slikken is het mogelijk om op twee nummers gelijktijdig bereikbaar te zijn. Nokia geeft een wat optimistische standbytijd op van 25 dagen. We betwijfelen of veel mensen dat gaan halen maar houd toch wel rekening met een accuduur van meerdere dagen. Dat is weer eens wat anders dan krap een dag waar moderne telefoons mee te kampen hebben.

Belangrijkste Nokia 108 Dual SIM specificaties

  • Ondersteuning voor Dualsim
  • 1.8 inch scherm
  • Slot om eenvoudig zelf geheugen uit te breiden
  • Hoofdcamera met VGA-resolutie achterop
  • Bekijk alle Nokia 108 Dual SIM specs

Uitermate geschikt voor

Doordat de Nokia 108 Dual SIM zo eenvoudig van karakter is krijgt het toestel een verkoopprijs mee van enkele tientjes. Dat is natuurlijk niet veel en daardoor zou je het toestel kunnen overwegen als noodtelefoon aan te schaffen. Laad hem op en leg hem in het dashboardkasje van je auto. Mocht je ergens stranden en zonder batterij van je smartphone zitten dan kun je altijd nog het noodnummer bellen. Ook is de 108 Dual SIM geschikt als festivaltelefoon. En doordat je er twee simkaarten in kwijt kunt kun je hem zelfs delen met een vriend of vriendin.


Concurrenten van de Nokia 108 Dual SIM

Vergelijk de Nokia 108 Dual SIM met deze producten


Praat mee over de Nokia 108 Dual SIM