Samsung brengt C3590 clamshell uit met Intel-processor


Samsung heeft zonder verdere aankondiging de C3590 uitgebracht. Een eenvoudige clamshell zonder veel poespas maar wel met iets interessants onder de motorkap: namelijk een Intel-processor.

Doorgaans worden in telefoon processors gebruikt die op de ARM-architectuur gebaseerd zijn, en al helemaal wanneer het om low-end telefoons gaat. Deze C3590 maakt echter gebruik van een Intel XMM 2250 processor. Niet een hele spectaculaire SoC maar wel één van de weinige Samsung-telefoons met een Intel-processor. Ook de recentelijk aangekondigde Rex-serie waaronder de Rex 60, 70 en 80 maakt er gebruik van. In haar tablets maakt Samsung overigens al langer gebruik van Intel-processors.

Samsung GT-C3590
De Samsung C3590

Van de C3590 kunnen we je vertellen dat het een relatief eenvoudig clamshell is met 2 megapixel camera en 2,4 inch QVGA scherm. Het model ondersteunt tegen de verwachting in snel 3G internet tot 7,2 Mbps. Samsung heeft hem voorzien van Facebook en Twitter zodat je er onderweg ook nog wat aan hebt. Wat de verwachte verkoopprijs wordt is nog onbekend maar denk aan een bedrag van rond de 70 euro los. De Samsung C3590 wordt in het grijs en rood verwacht.


Prijsvergelijker Samsung C3590

Toon alle aanbiedingen van de Samsung C3590


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel