Firmware Update Friday - Week 38 2012


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de iPhone 3G S, iPhone 4, iPhone 4S en de Nokia Lumia 900.

Nokia Lumia 900 - v8779.12301

We beginnen deze week eerst even kort met de Lumia 900 van Nokia. Geen Windows Phone 7.8 maar een kleine update die je via Zune of Windows Phone Connector for Mac kunt binnenhalen en uitvoeren. Het is niet bekend wat deze update precies doet met het 4,3 inch grote toestel maar het zou geen kwaad kunnen de update uit te voeren.

iPhone 3GS, 4 en 4S - iOS 6

Significanter is de update voor de iPhone 4S, 4 en zelfs de oude 3GS. Apple liet afgelopen woensdag versie 6 van iOS los op de massa en veel gebruikers zijn inmiddels al over. Grootste wijzigingen zijn de vernieuwde (en intussen veel bekritiseerde) Maps, Facebook-integratie, Photo Streams, Passbook en de mogelijkheid om te FaceTimen via het netwerk. Daarnaast kent iOS 6 tal van kleine aanpassingen en verbeteringen. Zie ook onze iOS 6 hands-on. Naast voor de iPhone is iOS 6 ook beschikbaar voor de iPod Touch (vanaf de vierde generatie) en de iPad (vanaf versie 2).

De update is vrij groot en kan sinds iOS 5 via het apparaat zelf binnengehaald worden. Daarvoor een backup maken via iTunes is een aanrader.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel